De organisatie

De performance van het personeelsbestand is sterk bepalend voor het rendement van de bedrijfsvoering.  Rob Overgaauw laat als drijvende kracht achter OHRS bv zien dat het human capital sterk kan bijdragen aan rendement, zowel in materiële als in immateriële zin. Dat gaat echter niet vanzelf, dat vraagt vakmanschap, scherpe visie en soms is een ingreep nodig die dieper in het hout snijdt. Op deze terreinen staat OHRS u graag terzijde.

Ideale klanten zijn zowel corporates als organisaties in het MKB. Bedrijven die hun HR beleid naar een hoger niveau willen brengen.  Of waar tijdelijk seniore HR capaciteit nodig is om een periode van onderbezetting te overbruggen. De rollen die hij graag vervult zijn interim manager, consultant HR, verandermanager, coach en trainer. De laatste jaren is zijn specialisatie sterk gericht op employer branding en internal branding. 

OHRS bv werkt op project basis. Vraagstukken op het snijvlak tussen HR en communicatie zijn favoriete uitdagingen. Rob Overgaauw werkt zowel alleen als met geassocieerde partners uit zijn directe netwerk. Rob is momenteel beschikbaar voor nieuwe trajecten. Bel gerust als je benieuwd bent naar wat hij kan betekenen voor uw huidige uitdaging.