Geschiedenis

OHRS is in 2001 opgericht met als primair doel om als houdstermaatschappij de 30% participatie in de start-up van uitzendbureau SecretaryToday bv te beheren. DGA Rob Overgaauw werd vanuit OHRS bv gedetacheerd als statutair Directeur van SecretaryToday en runde dit merk samen met twee vennoten in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. In 2003 verkocht OHRS haar aandelen. 

Eerder werkte Rob vanuit zijn eenmanszaak Overgaauw human resource management & consultancy als interim manager. De eerste opdracht in 1998 was voor private equity maatschappij Trimoteur die hem inhuurde om bij hun ventures het Human Resources management vorm en inhoud te geven (Grada, De Nieuwe Fenix, Pharma-bio Research, Port Support, Brouwer Grafimedia groep). Los van Trimoteur werd Rob interimmer voor HR opdrachten bij Secretary Plus, PCM Uitgevers, RBV Leaf, Norit, Cosmara, Rodi Petfood, 

In 2005 werd de eenmanszaak Overgaauw human resource management & consultancy geïncorporeerd in OHRS bv. Daarmee veranderde de fiscale structuur en het statutaire bedrijfsdoel van beherende vennootschap naar die van operationele werkmaatschappij. De focus bleef, zoals voorheen, gericht op het uitvoeren van advieswerk en (interim)  management in het werkveld van Human Resources en organisatie ontwikkeling. 

Opdrachtgevers die vervolgens vanuit OHRS werden bediend waren Vakopleiding Transport en Logistiek (VTL), Unilever, de Koninklijke Luchtmacht, Stegeman, Ravensbergen, CheckMark, Beter Horen, Arbo Unie, Achmea, Rabobank, PostNL.

In 2012 werd de koers verlegd en kwam de focus te liggen op Personal Branding en marketing communicatie.  OHRS investeerde substantieel in dit vakgebied, zowel in tools, skills, equipment als in deskundigheid. Dit stuk dienstverlening werd ondergebracht bij het label: elevatorpitchonline.nl  met in de portfolio: coaching trajecten, profileringsadvies, trainingen en workshops, keynotes, copywriting en videoshoots voor pitchfilms en andere videocontent.

In 2021 werd een nieuw label toegevoegd onder de naam  defilmvanjeleven.com Dit is een filmmaatschappij waarmee Rob Overgaauw werkt aan filmproducties voor particulieren. Zijn verwachting is dat deze markt in toenemende mate interessant gaat worden door mensen die het belangrijk vinden hun levensverhaal goed door te geven. 

 

OHRS werd opgericht als beherende vennootschap voor het merk SecretaryToday