Dienstverlening

OHRS levert interim management, consultancy en maatwerkoplossingen voor HR gerelateerde vraagstukken.

In haar dienstverlening kenmerkt OHRS zich door de perfecte balans tussen economisch rendement en  sociaal/psychologische aspecten die een interne organisatie nodig heeft om te kunnen functioneren.

OHRS gaat over het volle spectrum van Human Resource management: instroom, doorstroom en uitstroom. Van ontwikkeling tot implementatie. Van strategie tot uitvoering.

Voor interim management wordt tijdelijk leiderschap of capaciteit geleverd in de persoon van Rob Overgaauw.  Hij staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening als het gaat om de implementatie van complexe HR vraagstukken of het invullen van een tijdelijk gat in uw bezetting.

Bij consultancy diensten kunt u rekenen op een goed afgewogen advies op alle onderzoeksvragen die u zich op HR gebied kunt voorstellen. Met name gedrags- en cultuurveranderingen worden op een strakke en methodische wijze begeleid. Maar ook als er gerekend moet worden op besparingspotentieel (inkrimping) of mobiliteitsuitdagingen bent u bij OHRS aan het goede adres. Een indrukwekkend arsenaal aan HR instrumenten  bij OHRS staat garant voor een gedegen uitvoering van welk HR project dan ook. Waar nodig wordt  een HR tool  ontwikkeld dat naadloos aansluit op uw bedrijfsspecifieke behoefte. Ook het geven van de daarbij behorende trainingen behoort tot het pakket.

OHRS levert tevens trainingen en coaching.